Tuinen Vercammen Text Logo Tuininrichting

De natuurlijke pracht van planten in een tuin wordt versterkt met duurzame materialen en elementen. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden om de inrichting van uw tuin te verzorgen.

Decoratieve Elementen en Tuinverlichting
Om extra sfeer in uw tuin te brengen of een bepaalde perceptie te creëren kan er gewerkt worden met decoratieve elementen en sierplanten. In combinatie met een uitgekiende tuinverlichting blijft uw tuin ‘s avonds ook betoverend.

Kunst- en beeldwerken, rotsen, sierstenen, plantbakken, sierpotten, hang- en klimplanten, stronken, belichting, lantaarns, poortjes, bruggetjes, ...

Vijvers en Waterelementen
Water is altijd aanwezig in een natuurlijke omgeving en is dus het ideale element om uw tuin dynamisch en interactief te maken. Van waterbiotopen vol leven en verfrissende zwemvijvers tot het geluid van kabelende beekjes, bruisende fonteintjes, en de look van moderne watertredes en watervalmuurtjes.

Verharding
Met verharde paadjes, patio’s, terrassen en opritten wordt de toegang tot al dat natuurschoon vereenvoudigd. Door natuurlijke materialen te gebruiken zoals hout, natuursteen, dolomiet, draagt het ook bij aan de ecologie en esthetiek van de tuin.

Afsluitingen
Om uw persoonlijke levenssfeer af te schermen, of aparte plekjes te creëren in uw tuin zijn er verschillende mogelijkheden voorhanden waarbij uw voorkeur bepaalt of u kiest voor haagjes, muurtjes, hekjes, schermen, schanskorven of wanden.

Tuinhuisjes en Bijgebouwen
Als u nood heeft aan een opbergruimte voor tuingereedschap, speelgoed, vijver- of zwembadapparatuur of een gezellig droog plekje om te ontspannen temidden van uw groene weelde kunnen wij een gepaste constructie uitwerken en realiseren.

Tuinmeubilair
Voor uw persoonlijk comfort buitenshuis zijn er duurzame tuinmeubelen en accessoires in alle materialen en varianten beschikbaar. We ontwerpen en bouwen ook kleine constructies, zoals BBQ's, tuinhaarden en bankjes op maat van uw tuin.

Kunstgras en -planten
Tegenwoordig zijn kunstgras en -planten praktisch niet meer te onderscheiden van hun levende soortgenoten, en worden ze vaker toegepast in tuinen en perkjes die een solide look en weinig onderhoud nodig hebben, zoals bv. interieurtuinen.

Op Maat
Ook eigen ontwerpen en ideeën kunnen we uitwerken tot een realiseerbaar plan, waarbij we zowel eigen expertise als vertrouwde specialisten aanwerven om op maat gemaakte oplossingen te bedenken en specifieke producten te fabriceren.

Tuinen Vercammen
Tuinen Vercammen
Tuinen Vercammen
Tuinen Vercammen