Groenvoorziening Vercammen bvba

Bredestraat 111
2580 PUTTE

TEL 015 76 00 71
GSM 0497 54 93 26

info@tuinenvercammen.be


Click anywhere to close.

Tuinen Vercammen Text LogoTuinontwerp en Landschapsarchitectuur

Bij het ontwerp van uw tuin of groenzone wordt getracht om op esthetische wijze de best mogelijke vormgeving te vinden waarbij ecologie en de sociale leefomgeving centraal staan. Om een passend groen-concept naar uw wensen te bedenken beginnen we bij uw leefomgeving en levensstijl.

Tuinen Vercammen Text LogoTuinen

Het karakter van een tuin wordt getypeerd door de harmonisatie van functie en stijl. Het is een persoonlijk decor voor een sfeervol theater van sociale interactie en ontspanning.

Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur
Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur

Tuinen Vercammen Text LogoGroenzones

Groenzones hebben eerder een maatschappelijke functie ter opwaardering van een terrein of professionele omgeving, en zijn ontworpen voor duurzaamheid en minimaal onderhoud.

Tuinen Vercammen Text LogoMogelijkheden

Klassieke Tuinen
Zorgeloos en onbekommerd genieten van eenvoud en rust doe je in een sierlijke tijdloze tuin die op een ingetogen manier toch boekdelen spreekt.

Landelijke Tuinen
Praktische toepassing van landelijk plantsoen, weids vormgegeven en naadloos integrerend in het omliggende landschap, voorzien van eigen nuances.

Moderne Tuinen
Gestructureerde tuinen met een duidelijke architectuur, geaccentueerd door strakke beplanting en moderne materialen voor een eigentijdse uitstraling.

Gespecialiseerde Tuinen
Een creatieve tuin is onafhankelijk van structurele beperkingen en richt zich meer op specifieke noden en wensen, of deze nu doelgericht of esthetisch van aard zijn. Zo ontwerpen en realiseren we voor u moeiteloos prachtige watertuinen, daktuinen, stadstuinen, plantentuinen, interieurtuinen, exotische, kindvriendelijke, ecologische, en zelfs verticale tuinen.

Bedrijfsgroen
Daar waar tuinen vaak een sfeervolle afbakening van de persoonlijke levenssfeer zijn, hebben bedrijven en werkruimten meer nood aan verpozende groene zones met een open karakter dat iedereen aanspreekt. Daarnaast straalt goed ontworpen bedrijfsgroen ook de attitude van het bedrijf uit en helpt het klanten en werknemers focussen op de identiteit van het bedrijf.

De praktische vormgeving hiervan kunnen wij toepassen op al uw bedrijfsruimten en terreinen, zoals uw bedrijfstoegang, parkings, ontvangstruimten, perkjes, terrassen en ecologische zones. Zelfs uw interieur kan voorzien worden van onderhoudsvriendelijk natuurschoon.

Openbaar Groen
Voor ontwerp, aanleg of onderhoud van omvangrijke, gespecialiseerde, duurzame groenzones en -projecten op openbare terreinen, zoals pleintjes, parken, vijvers, bermen en natuurgebieden, kan u ook beroep doen op onze uitgebreide ervaring en gespecialiseerde uitrusting.

Grondwerken
Om uw terrein te nivelleren, voor te bereiden op de aanleg van verharding of een betere afwatering te bekomen, kunnen wij ook de nodige grond- en graafwerken uitwerken en uitvoeren.

Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur

Tuinen Vercammen Text LogoPraktisch

Bespreking
Bij een eerste ontmoeting luisteren we dan ook zorgvuldig naar uw dromen en wensen om te zorgen dat het tuinontwerp hier volledig bij aansluit. Als we een duidelijk beeld hebben van uw verwachtingen kan er een overeenkomst gesloten worden waarna we een programma opstellen en starten met het ontwerp.

Voorbereiding
Allereerst bekijken we de bestaande omgeving en inventariseren we cruciale elementen vast die van belang zijn voor het tuinontwerp. Indien nodig worden er vlakte- en hoogtemetingen uitgevoerd.

Ontwerp
Dan stellen we een voorontwerp op aan de hand van schetsen, tekeningen, plannen waarop u alles kan overzien om te zorgen dat deze overeenstemmen met de tuin die u in gedachte had. Indien gewenst kunnen we ook een visualisatie laten maken die uw tuinontwerp gedetailleerd en fotorealistisch weergeeft.

Na de nodige aanpassingen aan het voorontwerp maken we een definitief ontwerp op dat alle technische details bevat alsook de benodigde planten en materialen. Dit ontwerp wordt dan omgezet in een uitvoerings- en beplantingsplan die de praktische uitvoering, aanleg en plantenkeuze beschrijft.

Realisatie
Met dit ontwerp kan u zelf aan de slag of wij kunnen het totaalproject van uw tuin, groenzone of buitenruimten verzorgen waarbij wij alles voor u regelen, van ontwerp tot oplevering. Zo kunnen wij garant staan voor de perfecte uitvoering en afwerking van uw tuinproject en heeft u tevens een vertrouwd aanspreekpunt.