Groenvoorziening Vercammen bvba

Bredestraat 111
2580 PUTTE

TEL 015 76 00 71
GSM 0497 54 93 26

info@tuinenvercammen.be


Click anywhere to close.

Tuinen Vercammen Text LogoVercammen Tuinarchitectuur en Groenvoorziening

Vercammen Tuinarchitectuur is al sinds 1990 een gevestigde waarde op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenzones, en staat altijd garant voor een professionele dienstverlening.

Tuinen Vercammen Text LogoLeefwereld

Doormiddel van onze uitgebreide vakkennis en jarenlange ervaring kunnen we uw droomplek ontwerpen die niet alleen de seizoenen prachtig weergeeft, maar ook duurzaam vormgegeven is. Zo wordt elk moment de ideale gelegenheid om uw favoriete tijdverdrijf in een rustgevende, boeiende omgeving uit te oefenen terwijl u naar hartenlust geniet. Zelfs uw werkplek of bedrijf vaart bij een aangename vormgeving die zowel uzelf, werknemers en bezoekers of klanten motiveert, en uw zaak extra karakter geeft.

Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur
Kris Vercammen Tuinontwerp en Landschapsarchitectuur

Tuinen Vercammen Text LogoIdentiteit

Dankzij de kunst van moeder natuur beschikken we over een verscheidenheid aan natuurlijke materialen en planten waarmee we harmonieuze en stijlvolle groene leefomgevingen kunnen creëren die voldoen aan persoonlijke wensen of maatschappelijke behoeften. Sierlijke tuinen, functionele buitenruimten, idyllische plekjes, kunstmatige biotopen en vijvers, enz. Allen beschikken ze over een eigen karakter dat uw levensstijl weerspiegelt of sociaal-cultureel een verrijking is voor de omliggende samenleving.

Tuinen Vercammen Text LogoVakwerk & Vakmanschap

Uw eigen stukje natuur, tuin, groenzone of buitenruimte ontwerpen, aanleggen en onderhouden doe ik, Kris Vercammen, samen met mijn team van geschoolde arbeiders en vakmensen. Zo wordt u persoonlijk geholpen en krijgt u deskundig advies omtrent de technische mogelijkheden, beschikbare materialen, plantenkeuze, ruimtelijke vormgeving, afwerking en uitvoering. Wij zijn dan ook steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en trends in onze branche.

Om onze ruime ervaring te vertalen in vakwerk beschikken wij over een eigen modern arsenaal van gespecialiseerd en goed onderhouden werktuigen waarmee de aanleg en het onderhoud tot in de puntjes verzorgd wordt. Zodoende kunnen onze vakmensen met vertrouwd materiaal aan de slag om de werken op een grondige en vlotte manier uit te voeren. Met behulp van onze beproefde vaardigheden pakken we zelfs creatieve uitdagingen aan om aan uw unieke wensen tegemoet te komen.